Heippa Lohjan harrastajanäyttelijät ry:n jäsen

 

Tärkeää asiaa EU:n tietosuoja-asetuksesta

Koko Euroopassa tuli 25.5.2018 voimaan uusi tietosuoja-asetus. Asetuksen tarkoituksena on vahvistaa yksityishenkilöiden henkilötietojen suojaa.

 

Merkittävin muutos tietosuoja-asetuksessa on, että sinulla on oikeus pyytää henkilötietojasi tarkastettavaksi, korjattavaksi tai poistettavaksi. Sinulla on myös oikeus kieltää henkilötietojesi käsitteleminen tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelemistä.

 

Koska henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi lupaan, sinulla on myös oikeus perua antamasi lupa milloin tahansa. Lisäksi sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi käyttö, sekä saada luovuttamasi tiedot haltuusi jäsennetyssä, yleisesti käytetyssä ja koneluettavassa muodossa. Lohjan harrastajanäyttelijät ry ei luovuta osoitetietojasi osana postituslistaa kolmansille osapuolille tai välitä sinulle materiaalia joka ei liity yhdistyksen toimintaan.

 

Olet luovuttanut henkilötietojasi (= sähköpostiosoitteesi)Lohjan harrastajanäyttelijät ry:n käyttöön. Mikäli haluat poistaa itsesi postilistalta, voit vastata tähän sähköpostiin tai lähettää myöhemmin sähköpostia osoitteeseen seppo.lehtela@gmail.com, tai kirjepostia osoitteeseen Seppo Lehtelä Kaislakuja 1 c 23 08100 LOHJA

 

  

 

Ystävällisin terveisin

 

Seppo Lehtelä

jäsensihteeri

Lohjan harrastajanäyttelijät ry